ຊວນຊິມອາຫານພື້ນບ້ານຂອງ ສ.ເກົາຫລີ

 

ກິມຈິ ອາຫານພື້ນບ້ານຂອງ ສ.ເກົາຫລີ
ແລະ ກຳລັງເປັນທີ່ນິຍົມຫລາຍ ຫາກທ່ານໄດມີໂອກາດໄດ້ເດີນທາງໄປ ສ. ເກົາຫລີ ແມ່ນຕ້ອງໄດ້ຊິມກິມຈິ ເພາະກິມຈິມີຢູ່ທຸກເມນູອາຫານ
ກິມຈິ ມີ 2 ແບບ ຄືແບບກິນສົດ (ເຮັດແລ້ວກິນໄດ້ເລີຍ)
ຫລືແບບໝັກ (ເກັບປະໄວ້ 2-3 ມື້ຈະມີລົດຊາດສົ້ມ)
ແຕ່ທັງ 2 ແບບແຊບຄືກັນ
ໄປເບີ່ງຮູບຮ່າງ, ໜ້າຕາ ແລະ ວິທີການປຸງແຕ່ງກັນເລີຍ


.......................................................................
#medialao
#ພາບຂ່າວ: ທອງສຸກ ແສງມະນີວົງ